Algemene Voorwaarden

- Elk persoon die een startpagina aan maakt bij Lenen-Expert.nl gaat akkoord met de voorwaarden.

- Lenen-Expert.nl is gratis, zal geen kosten vragen voor het gebruik maken van ons systeem en zal ook altijd gratis blijven.

- Een beheerder mag maximaal 1 google adsense blok op een startpagina plaatsen.

- Lenen-Expert.nl behoud zich het recht op ieder moment zonder notificatie een pagina te verwijderen wanneer deze zich niet aan de regels houdt.

- Het plaatsen van adult content op een startpagina is verboden. Hier voor kan u terecht op Start-anders.nl.

- Het is verboden informatie te publiceren middels onze service die in strijd is met het Nederlands en/of Belgisch recht.

- Het is verboden auteursrechten te schenden d.m.v het verspreiden en/of publiceren van beschermd foto-,video- of muziekmateriaal.

- Het is verboden informatie te publiceren die niet in overeenstemming is met het u door u geselecteerde genre, onderwerp of doelgroepbenadering.

- Het niet naleven van deze voorwaarden betekent dat Lenen-Expert.nl alle kosten zal verhalen op de ingeschreven partij.

- Elke Lenen-Expert.nl startpagina moet binnen 30 dagen 25 unieke links bevatten die gaan over het desbetreffende onderwerp. Wanneer dit niet het geval is, kan Lenen-Expert.nl de naam opnieuw vrij geven.

- Lenen-Expert.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan derden veroorzaakt door een startpagina. De eigenaar van de startpagina is volledig verantwoordelijk hier voor.

- Lenen-Expert.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in het systeem.

- Bij overtreding van deze regels behoud Lenen-Expert.nl zich het recht om een account te blokkeren of te verwijderen. Evenals het bannen van het ip-adres van de eigenaar.

- Wanneer u zich inschrijft bij Lenen-Expert.nl gaat u accoord dat u regelmatig een e-mail kan ontvangen van Lenen-Expert.nl

Lenen-Expert.nl
All rights reserved

Lenen-Expert.nl
is onderdeel van Hulplening.nl

Algemene Voorwaarden
Disclaimer | Privacybeleid